CATEAU COMMUNICATIE

Doen we de goede dingen en doen we ze goed? Dat is het centrale thema bij accountability van communicatie. Accountability van communicatie is een randvoorwaarde voor professionaliteit, het verbeteren van communicatie. Of dat nu gaat over communicatie als organisatiefunctie, de afdeling communicatie, of de communicatieprofessional zelf.

Cateau Communicatie helpt organisaties uit verschillende sectoren bij vraagstukken op het gebied van accountability en professionalisering. Op strategisch, tactisch én operationeel niveau.

cyclus 3

Accountability gaat over verantwoordelijkheid nemen en verantwoording afleggen. Als je beide perspectieven combineert, wordt de toegevoegde waarde van communicatie voor een organisatie duidelijk. Dat kan alleen als je accountability benadert vanuit de accountabilitycyclus, waarbij je verder kijkt dan ‘meten is weten’; professionalisering en groei staat centraal!

Dus bedenk je vooraf wat je wilt bereiken en onderzoek je hoe je dat het beste kunt doen. Tussentijds check je of je nog op de goede weg bent. Je stelt je je inspanningen bij waar nodig. En neemt je bevindingen mee in de volgende fase van de cyclus.

 

Boek 'Uitgemeten'

 

Uitgemeten Adformatie 2015Uitgemeten behandelt alle stappen in de accountabilitycyclus. Ze zijn gebaseerd op ervaringen uit de praktijk, bij verschillende organisaties binnen de overheid en het bedrijfsleven. Het boek biedt een kader voor 'doenkers': professionals die strategie en onderbouwing belangrijk vinden, maar ook leren door te 'doen' in de praktijk. Aan de hand van voorbeelden, methodieken en werkvormen kun je de accountabilitycyclus voor en met je eigen organisatie doorlopen.

Bestel hier je boek   

 

 

Contact 

 

 LinkedIn  Twitter

Cateau Communicatie

Cathelijne Janssen

Zomereik 28 

2498 BP  Den Haag

 

cathelijne@cateau.nl

+31 6 30 60 39 71

KVK 27300840