CATEAU COMMUNICATIE

Cateau Communicatie verzorgt regelmatig trainingen, masterclasses en workshops. In company, op congressen, maar ook bij verenigingen en communicatiekringen. De inhoud wordt afgestemd op de behoefte van de organisatie.

  • Wil je meer weten over accountability, dan is de awareness-sessie een goede optie. Wat is de accountabilitycyclus en hoe kan het jouw organisatie helpen? Hoe spelen metingen hierbij een rol en hoe neem je verantwoordelijkheid als communicatieprofessional?
  • Aan de slag en meteen inzicht in de toegevoegde waarde van communicatie binnen de eigen organisatie? Dan kun je de PAN-analyse doen, die laat zien wie welke rol speelt in de communicatiefunctie van de organisatie en waar het beter kan vanuit klantperspectief.
  • Weten hoe je de kwaliteit van communicatiebeleid kunt meten? Dan is een sessie over de Balanced Scorecard een must.
  • Inzicht in de verbeterpunten van de communicatiefunctie? Kies dan voor een strategiesessie waarin we de verbinding leggen tussen richten, inrichten en verrichten.

En vanzelfsprekend bieden we trainingen ‘op maat’ die we samen met de opdrachtgever vormgeven.

Uck2

 

 

Boek 'Uitgemeten'

 

Uitgemeten Adformatie 2015Uitgemeten behandelt alle stappen in de accountabilitycyclus. Ze zijn gebaseerd op ervaringen uit de praktijk, bij verschillende organisaties binnen de overheid en het bedrijfsleven. Het boek biedt een kader voor 'doenkers': professionals die strategie en onderbouwing belangrijk vinden, maar ook leren door te 'doen' in de praktijk. Aan de hand van voorbeelden, methodieken en werkvormen kun je de accountabilitycyclus voor en met je eigen organisatie doorlopen.

Bestel hier je boek   

 

 

Contact 

 

 LinkedIn  Twitter

Cateau Communicatie

Cathelijne Janssen

Zomereik 28 

2498 BP  Den Haag

 

cathelijne@cateau.nl

+31 6 30 60 39 71

KVK 27300840