CATEAU COMMUNICATIE

 

Uitgemeten Adformatie 2015

Uitgemeten behandelt alle stappen in de accountabilitycyclus. Ze zijn gebaseerd op ervaringen uit de praktijk, bij verschillende organisaties binnen de overheid en het bedrijfsleven. Het boek biedt een kader voor 'doenkers': professionals die strategie en onderbouwing belangrijk vinden, maar ook leren door te 'doen' in de praktijk. Aan de hand van voorbeelden, methodieken en werkvormen kun je de accountabilitycyclus voor en met je eigen organisatie doorlopen.

Je kunt Uitgemeten bestellen bij Managementboek.nl

 Boek accountability

Dit memo van Cathelijne Janssen is eerder verschenen in de Adformatiereeks voor communicatieprofessionals. Het behandelt de inzichten op het gebied van accountability die zich hebben ontwikkeld in de afgelopen jaren, waarin vooral aandacht is gekomen voor de context van de organisatie. Ook de wetenschappelijke inzichten op het gebied van accountability dragen steeds meer bij aan de toepassing van accountability van communicatie in de praktijk. Met bijdragen van o.a. Betteke van Ruler, Noelle Aarts, Marita Vos en Gonda Duivenvoorden.

 Accountability in communicatie

Accountability in communicatie, praktische aanpak voor een succesvolle implementatie is het eerste boek van Cathelijne Janssen. Hierin beschrijft zij een inmiddels beproefd stappenplan voor accountability in organisaties bij o.a. de invoering van de Balanced Scorecardmethode voor communicatie. Daarnaast bevat het boek tips voor werkvormen voor organisaties die zelf met de methode aan de slag gaan.

 

 

Boek 'Uitgemeten'

 

Uitgemeten Adformatie 2015Uitgemeten behandelt alle stappen in de accountabilitycyclus. Ze zijn gebaseerd op ervaringen uit de praktijk, bij verschillende organisaties binnen de overheid en het bedrijfsleven. Het boek biedt een kader voor 'doenkers': professionals die strategie en onderbouwing belangrijk vinden, maar ook leren door te 'doen' in de praktijk. Aan de hand van voorbeelden, methodieken en werkvormen kun je de accountabilitycyclus voor en met je eigen organisatie doorlopen.

Bestel hier je boek   

 

 

Contact 

 

 LinkedIn  Twitter

Cateau Communicatie

Cathelijne Janssen

Zomereik 28 

2498 BP  Den Haag

 

cathelijne@cateau.nl

+31 6 30 60 39 71

KVK 27300840