CATEAU COMMUNICATIE

Cathelijne Janssen2Drs. Cathelijne Janssen is eigenaar van Cateau Communicatie. Als adviseur helpt zij bedrijven en overheidsorganisaties om communicatie accountable te maken op organisatie-, afdelings- en persoonsniveau. Cathelijne benadert accountability vanuit de combinatie verantwoordelijkheid nemen én verantwoording afleggen, waarbij kwaliteit en groei centraal staan. In 2010 heeft zij daarvoor de PAN-analyse ontwikkeld, een inmiddels beproefde methode die de toegevoegde waarde van communicatie aan het primair proces inzichtelijk maakt op strategisch, tactisch en operationeel niveau. 

Cathelijne Janssen is bij de meeste opdrachten van begin tot eind betrokken. Niet alleen om de consistentie te bewaken, maar vooral omdat ze graag nauw samenwerkt met opdrachtgevers en hun teams. Als het nodig is, schakelt zij graag collega’s uit haar netwerk in, bijvoorbeeld voor specifieke trainingen of expertise.

In de afgelopen jaren heeft Cathelijne meer dan vijftig organisaties begeleid die aan de slag zijn gegaan met accountability. Van workshops tot langdurige professionaliseringstrajecten. Meer informatie daarover vind je bij de sectoren.

Daarnaast is zij spreker, coach en auteur van diverse boeken en publicaties over accountability en docent bij onder andere SRM en Beeckestijn Business School.

 

Klik hier voor de algemene leveringsvoorwaarden van Cateau Communicatie.

 

 

CRKBO Docent 

Boek 'Uitgemeten'

 

Uitgemeten Adformatie 2015Uitgemeten behandelt alle stappen in de accountabilitycyclus. Ze zijn gebaseerd op ervaringen uit de praktijk, bij verschillende organisaties binnen de overheid en het bedrijfsleven. Het boek biedt een kader voor 'doenkers': professionals die strategie en onderbouwing belangrijk vinden, maar ook leren door te 'doen' in de praktijk. Aan de hand van voorbeelden, methodieken en werkvormen kun je de accountabilitycyclus voor en met je eigen organisatie doorlopen.

Bestel hier je boek   

 

 

Contact 

 

 LinkedIn  Twitter

Cateau Communicatie

Cathelijne Janssen

Zomereik 28 

2498 BP  Den Haag

 

cathelijne@cateau.nl

+31 6 30 60 39 71

KVK 27300840