CATEAU COMMUNICATIE

Onze missie is 'bijdragen aan de professionalisering van het vakgebied communicatie'. Dat doen we door organisaties te ondersteunen op het gebied van accountability, methodieken te ontwikkelen die handelingsperspectief bieden en door kennis te delen. Niet alleen vertellen waarom accountability belangrijk is, maar ook helpen bij de implementatie ervan.

We begrijpen heel goed dat organisaties het soms lastig vinden om totaal transparant te zijn in alles wat zij doen. De focus in onze aanpak ligt dan ook niet op afrekenbaarheid, maar juist op het helpen verantwoordelijkheid te nemen in de toegevoegde waarde van communicatie in de organisatie. Hèt uitgangspunt om verantwoordelijkheid te kunnen afleggen. Een meting is dan ook geen doel op zich, maar geïntegreerd in de accountabilitycyclus. 'Leer mij het zelf te doen' is daarbij het uitgangspunt. 

Cateau Communicatie werkt voor overheid, bedrijfsleven en NGO’s in Nederland en Vlaanderen.

Boek 'Uitgemeten'

 

Uitgemeten Adformatie 2015Uitgemeten behandelt alle stappen in de accountabilitycyclus. Ze zijn gebaseerd op ervaringen uit de praktijk, bij verschillende organisaties binnen de overheid en het bedrijfsleven. Het boek biedt een kader voor 'doenkers': professionals die strategie en onderbouwing belangrijk vinden, maar ook leren door te 'doen' in de praktijk. Aan de hand van voorbeelden, methodieken en werkvormen kun je de accountabilitycyclus voor en met je eigen organisatie doorlopen.

Bestel hier je boek   

 

 

Contact 

 

 LinkedIn  Twitter

Cateau Communicatie

Cathelijne Janssen

Zomereik 28 

2498 BP  Den Haag

 

cathelijne@cateau.nl

+31 6 30 60 39 71

KVK 27300840